LVI Eilola

Täyden palvelun maalämpötalo jo vuodesta 2006. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita! Toimitamme maalämpöratkaisut rivitaloihin, kerrostaloihin, omakotitaloihin tai erilaisiin teollisuushalleihin Pohjois-Pohjanmaalla ja Uudellamaalla.

LVI Eilola Oy

Täyden palvelun maalämpötalo - maalämpöprojektit. Maalämpö rivitaloon, kerrostaloon, omakotitaloon tai halliin Pohjois-Pohjanmaalla ja Uudellamaalla.

Vankkaa osaamista jo vudesta 2006 alkaen

Olemme urakoineet Oulun ja Lapin läänien alueella sekä Helsingin – Uudenmaan alueella maalämpöasennuksia vuodesta 2006 alkaen. Kokemusta on kertynyt jo lähes 2000 asennetusta maalämpökohteesta. Meiltä saat varmasti oikeanlaisen mitoituksen kohteeseesi, laadukkaat maalämpötuotteet, asennus tehdään rautaisella ammattitaidolla ja tarvittaessa huoltokin pelaa!

Referenssit

Sorry, no posts matched your criteria.

Toiminta-alueemme

Pohjois-Pohjanmaa:
Liminka, Lumijoki, Raahe, Oulu, Ylivieska, Siikajoki, Ii, Kokkola, Vaala, Kärsämäki, Haapavesi, Oulainen, Kiiminki, Kempele, Oulunsalo, Haukipudas, Utajärvi, Kalajoki, Kannus, Sievi, Kemi, Keminmaa ja Tornio

Uusimaa:
Nurmijärvi, Espoo, Vantaa, Helsinki, Järvenpää, Hyvinkää, Vihti, Porvoo, Kirkkonummi, Nummela, Tuusula, Mäntsälä, Hyvinkää ja Riihimäki