Palvelut

Meille on tärkeää, että asiakkaittemme energiaratkaisut ovat kannattavia pitkällä tähtäimellä. LVI Eilola huoltaa, tarkastaa ja korjaa kaikki IVT:n lämpöpumppumallit. Huollattamalla lämpöpumpun pidennät laitteen käyttöikää sekä tehokkuutta, eli LVI-huolto säästää selvää rahaa!

Korjaus

Ilmavesilämpöpumput ovat kestäviä ja toimintavarmoja. Niiden korjaustarvetta ilmenee harvoin. Jos kuitenkin lämpöpumppusi vaatii korjausta tai epäilet vikaa lämmitysjärjestelmässä, saat meiltä täyden korjaus- ja varaosapalvelun. LVI-huolto takaa pitkän käyttöiän ja kustannuksia säästävän käytön lämmitysratkaisuillesi.

Vikapäivystys

Meille on tärkeää, että lämmitysjärjestelmäsi palvelee sinua moitteetta ympäri vuoden ja vuorokauden. Korjaamme ja huollamme IVT-lämpöpumput myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos lämmitysjärjestelmässä ilmenee äkillinen vika, ota yhteyttä puhelimitse!

Soita vikapäivystykseen

Rahoitus

Rahoita maalämpöinvestointisi järkevällä Lämpömestari-rahoituksella. Rahoituksen hyödyt pähkinänkuoressa: - Voit aloittaa säästämisen heti - Et sido omaa pääomaa - Saat ympäristöystävällistä lämpöenergiaa käyttöösi - Varmatoiminen lämmitysratkaisu - Rahoituksen jälkeen lähes ilmaista energiaa - Joustavat maksutavat Tartu tilaisuuteen ja hae rahoitusta!

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 18,42 % ja maksettava kokonaismäärä 1641,84 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 10,558 % (7/2019).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luoton pääoma maksetaan takaisin saman määräisinä 136,82 euron kuukausierinä ja että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.