Ilmavesilämpöpumppu

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU LUO LÄMPÖÄ RAIKKAASTA ULKOILMASTA

Ilmavesilämpöpumppu pitää kotisi lämpimänä talven kylmimpinä öinä, viilentää kesän kuumimpina päivinä ja lämmittää samalla kotisi käyttöveden. Uusiutuvana energianlähteenä ilmalämpö on ekologinen valinta, joka säästää niin luontoa kuin kukkaroasi.

Ilmavesilämpöpumppu lämmittää kotisi tehokkaasti

Ilmavesilämpöpumppu tunnetaan myös nimellä vesi-ilmalämpöpumppu, joka hyödyntää ilmassa olevaa uusiutuvaa ja puhdasta energiaa. Ilmassa oleva energia kerätään talteen lämpöpumpun avulla ja siirretään talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Ulkoilmaan varastoitunutta lämpöä voidaan hyödyntää vielä -25 asteen pakkasessakin. Pelkkään ilmalämpöpumppuun verrattuna ilmavesilämpöpumpun etu on siinä, että sillä voidaan talon ohella lämmittää helposti myös kodin käyttövesi. Se onkin loistava tapa korvata kodin kalliimpia lämmitysjärjestelmiä, kuten öljy- tai sähkölämmitystä, osittain tai kokonaan. Tuomalla ilmavesilämpöpumppu öljylämmityksen rinnalle tai korvaamaan sähkölämmitystä, voidaan säästää merkittävästi lämmityskustannuksissa.

Miksi ilmavesilämpöpumppu

Puhdas lämpöenergia

Ilmavesilämpöpumppu tuottaa puhdasta energiaa, jonka avulla pidät kotisi huoneilman ja veden lämpimänä pitkinä, kylminä talvinakin.

Kustannustehokas ratkaisu

Ilmavesilämpöpumppu on paitsi energiatehokas myös kustannustehokas ratkaisu omakotitaloon, taloyhtiöön sekä kaikenlaisiin suurimpiin rakennuksiinkin.

Miten ilmavesilämpöpumppu toimii ja kenelle se sopii?

Ilmavesilämpöpumppu toimii lähes samalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu. Näiden erona on se, että lämmön siirrossa väliaineena käytetään ilman sijasta vettä. Lämpöpumppu ottaa talteen ulkoilman lämpöenergiaa höyrystyvään kylmäaineeseen ja tiivistää ja kuumentaa kylmäainetta entisestään kompressorilla. Sisäyksikössä kuumentunut kylmäaine nesteytetään ja vapautunut lämpöenergia sitoutuu talon omaan vesilämmitykseen ja käyttöveteen. Lopputuloksena syntyy puhdasta lämpöenergiaa, joka näkyy kodissasi lämpiminä pattereina ja suihkuvetenä.

x

Lataa energia-avustusohje!

Mitä ovat ARA:n ja ELY:n energia-avustukset ja mitä eroa niillä on? Mikä on E-luku? Voinko minä hakea energia-avustusta? Mitkä korjaushankkeet ovat avustettavia ja kuinka paljon avustusta voi saada? Miten haen energia-avustusta? Me kerromme sinulle!

  Energiakartoituksen kautta yksilöityyn lämpöratkaisuun

  Ilmaisella energiakartoituskäynnillä tutkimme rakennuksen nykyisen lämmitysjärjestelmän kunnon ja mahdolliset puutteet. Kartoitamme rakennuksen sopivuuden ilmavesilämpöpumpulle, sopivan lämmitysratkaisun ja kerromme lisää erilaisista lämmitysvaihtoehdoista. Samalla saat tietoa erilaisista lämmitysjärjestelmistä, niiden asennus- ja käyttökustannuksista, sekä lämmitysmuotojen vertailusta ostopäätöksesi tueksi.

  Kartoituskäynnin jälkeen suunnittelemme rakennuksellesi optimaalisen lämmitysratkaisun. Saat kirjallisen tarjouksen lämmityssaneerauksesta tai ilmavesilämpöpumpun asennuksesta uudiskohteeseen. Voit olla varma, että meidän ilmavesilämpöpumpun hinta on kilpailukykyinen. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin niin erilaisiin lämmitysvaihtoehtoihin kuin antamaamme tarjoukseenkin liittyen.

  Varaa arviokäynti

  Kartoituksen aikana käymme remonttitarpeet ja laskemme pitävän tarjouksen niiden toteutuksesta.

  Arviokäynti on täysin maksuton ja sitoumukseton.

   Ilmalämpöpumppu kokemuksia

   Meillä on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat valinneet lämmitysmuodokseen maalämmön! Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa asiakkaan tarpeista koko prosessin ajan. Näin varmistamme korkean asiakastyytyväisyyden.

   x

   Vuosihuoltopaketti

   Suoritamme perustarkastuksen ja lämminkeruupiirin paineennostot, sekä suodattimien ja mudanerottimen pudistukset ja vaihdot. Huoltoon kuuluu myös lämmitysjärjestelmän säätötyöt.

   Suosittelemme ammattilaisen suorittamaa huoltoa ja tarkastusta vuoden välein.

   x

   Yhteydenottopyyntö

   Tarvitsetko energiaratkaisuiden ammattilaista? Palvelemme mielellämme. Jätä viesti tai soita asiantuntijoillemme!

   Ilmavesilämpöpumppu hyödyntää uusiutuvaa energiaa

   Ilmavesilämpöpumppu on ekologinen ja energiatehokas lämmitysmuoto, joka lämmittää kodin ja käyttöveden vaivattomasti ympäri vuoden. Ilmavesilämpöpumppu kerää uusiutuvaa energiaa talteen auringon lämmittämästä puhtaasta ja raikkaasta ulkoilmasta.

   x

   Ilmavesilämpöpumpun asennus helppona kokonaisratkaisuna!

   Ilmavesilämpöpumpun asennus onnistuu vaivattomasti täyden palvelun talosta! Ilmavesilämpöpumppu lämmittää kodin ja käyttöveden tai viilentää kesähelteillä. Se voidaan asentaa helposti niin pienempiin kuin suurempiinkin uudis- ja saneerauskohteisiin.

   x

   x